Zomeractie: 25% Korting op je Matras én Win een Bedvakantie Bar met 80 Gin Tonics

Sleep Design opent opnieuw de deuren.

Vanaf 11 mei mogen alle winkels opnieuw de deuren openen. Ook wij heropenen volgende week onze toonzalen:

  • Winkel Genk: 11 mei 2020
  • Winkel Lommel: 12 mei 2020
  • Winkel St-Truiden: 13 mei 2020

We kijken er enorm naar uit om je opnieuw te verwelkomen in één van onze filialen. We doen er alles aan zodat jij op een veilige manier onze boxsprings en matrassen kan testen en aankopen. Daarom hebben we enkele maatregelen getroffen die in al onze winkels van kracht zijn.

Veilig shoppen in onze filialen

Om de veiligheid én afstand voor onze klanten en medewerkers te kunnen garanderen zijn vanaf volgende week onderstaande maatregelen van kracht in onze toonzalen:

1. Ontsmet je handen bij het binnenkomen

Aan de ingang van iedere winkel plaatsen we een ontsmettingsmeubel zodat alle bezoekers bij aankomst en vertrek hun handen kunnen ontsmetten.

2. Maak gebruik van onze handschoenen en/of mondmaskers

Bij het ontsmettingsmeubel leggen we ook handschoenen en mondmaskers. Je bent vrij deze te gebruiken bij aankomst in de toonzaal.

3. Hou altijd 1,5 meter afstand

Onze winkels zijn ruim genoeg om aan social distancing te doen. Om jullie te helpen hebben we stickers op de vloer geplakt die deze 1,5 meter visualiseren.

4. We voorzien al onze testkussens van een waterdicht en volledig desinfecteerbaar hoesje.

Een hoofdkussen moet jouw hoofd en nek een correcte ondersteuning bieden. Wij vinden het belangrijk dat jij alsnog je hoofdkussen kan testen om de ondersteuning te kiezen die het best bij je past. Daarom hebben we al onze test kussens uitgerust met een waterdicht, volledig desinfecteerbaar hoesje.

5. Iedere klant krijgt daarenboven nog een persoonlijk katoenen hoesje om rond het kussen te doen of om er bovenop te leggen.

Voordat je de kussens uittest krijg je van ons een persoonlijk katoenen hoesje. Deze hoes doe je rond de kussens of leg je er bovenop. De hoesjes van maatregel nummer 4 en 5 worden iedere dag door onze medewerkers uitgewassen op 90°. Zo kan jij in alle veiligheid onze kussens testen en met elkaar vergelijken.

6. Iedere klant krijgt een persoonlijke matrashoes om op de test matrassen te leggen.

Kom je een matras kopen? Ook dan is het belangrijk dat je onze matrassen kan testen om ze met elkaar te kunnen vergelijken. Daarom ontvangt iedere klant een persoonlijke matrashoes die ze op de matrassen kunnen leggen. Net zoals de hoesjes van de kussens worden de matras hoezen iedere dag op 90° uitgewassen.

7. We hebben plexiglas geplaatst om onze bureau’s meer af te scheiden van de klant.

Om jullie te beschermen voorzien we plexiglas op de tafels waar we de bestelbon bespreken. Op die manier scheiden we onze medewerkers meer af van de klant, maar kunnen we toch onze persoonlijke aanpak blijven hanteren.

8. Elke ochtend én avond ontsmetten we de hele toonzaal

Wij dragen de veiligheid van onze medewerkers en klanten hoog in het vaandel. Daarom ontsmetten we iedere ochtend én avond grondig onze winkels: tafels, stoelen, klinken, deuren, trappen… Zo proberen we de kans op besmetting te minimaliseren.

We stimuleren werken op afspraak

Om ieders veiligheid te garanderen stimuleren we ‘werken op afspraak’. Wil je langskomen in één van onze winkels om kussens, matrassen of boxsprings te testen? Bel ons op het nummer 011 55 37 11 en leg jouw afspraak vast. Leg jij je afspraak liever online vast? Dat kan ook!

Afspraak maken bij Sleep Design Lommel
Afspraak maken bij Sleep Design Genk
Afspraak maken bij Sleep Design St-Truiden

We zijn heel tevreden dat we met bovenstaande maatregelen onze toonzalen terug kunnen openen om je verder te helpen. We kijken er alvast naar uit om jullie vanaf volgende week opnieuw te verwelkomen en correct slaapadvies te geven! 🙂