Wij werken enkel op afspraak. Je mag evenwel met twee personen komen. Boek hier je afspraak of bel op weekdagen naar 011/553711 en we helpen je verder.

Vacature: toonzaaladviseur met passie

Sleep Design mocht onlangs 26 kaarsjes uitblazen. Het bedrijf staat bekend om hun betaalbaar Belgisch slaapdesign. En met Belgisch bedoelen we écht Belgisch! Klanten kunnen niet alleen hun bed samenstellen volgens hun eigen unieke wensen, de bedden en matrassen worden ook in het eigen atelier in Lommel handgemaakt en ontwikkeld volgens de regels der (Belgische) kunst.

Sleep Design heeft momenteel drie vestigingen in Lommel (flagship), Genk en Sint-Truiden en opent de volgende jaren nog meer vestigingen in Vlaanderen. Omdat een van de collega’s stilaan aan pensioen denkt, zoeken ze een nieuwe gepassioneerde collega om de vestiging in Sint-Truiden te bemannen/vrouwen.

Functieomschrijving

In deze functie beheer je zelfstandig de vestiging van Sleep Design in Sint-Truiden. Je zorgt voor een onvergetelijke customer experience in de mooiste winkel in slaapcomfort in jouw regio. Dit betekent dat de winkel er op elk moment piekfijn uitziet. Maar vooral ook dat je de klanten ontvangt op een uiterst vriendelijke manier en hen adviseert om het slaapcomfort van hun dromen samen te stellen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie en het financieel beheer. Je rapporteert naar de zaakvoerders.


Ben jij of ken jij de geknipte toonzaaladviseur die wij zoeken? Of wil je gewoon meer weten over deze vacature? Bekijk hier de volledige vacature en solliciteer!