Bedden van bij ons Gecreëerd voor jouw nachtrust

Bekijk onze collectie

Onze bedden zijn anders

Waarom de bedden van Sleep Design anders zijn? Wel, wij maken ze van A tot Z zelf in ons atelier in Lommel. Van bedpootjes tot bedframe, boxspring en matras: we creëren je bed helemaal op maat van jouw wensen en slaapcomfort.

Onze slaapadviseurs gidsen je door onze bedden, matrassen en designs. Daarbij houden ze rekening met je stijl, slaapgewoontes en je lichaam. Want iedereen is uniek. En slaapt dus ook anders.

Zoek je een kingsize bed van 190×200, queen size bed van 160×200, éénpersoonsbed van 90×200, een twijfelaar of een dubbel bed? Verkies je een harde matras boven een zachte? Welke kleuren passen perfect bij je slaapkamerinterieur? Deze en nog zó veel andere vragen stellen onze slaapadviseurs aan jou. Op die manier vind jij tussen al onze boxsprings hét droombed dat je écht op het lijf is geschreven.

valerie en philippe sleep design
bedden sleep design

Hoeveel kosten de bedden van Sleep Design?

Hoeveel kosten onze bedden eigenlijk? Je vindt al vanaf €2800 je ideale, complete droombed. Met compleet bedoelen we een boxspring met matras en hoofdbord.

Veel hangt ervan af van wat jij zelf belangrijk vindt. Jij mixt en matcht. Stel je bed samen uit ons uitgebreid aanbod aan bedden, stoffen en matrassen. Wil je een boxspring die verstelbaar of vlak is? Welke hardheid van matras wil je? Wil je een bed kopen mét hoofdbord en/of voetbord? Ga je voor basisbekleding, of verkies je toch een exclusiever, afwasbaar stofje dat de look heeft van linnen?

Jouw voorkeuren bepalen de prijs. Maken wij de goedkoopste boxsprings op de markt? Zeker niet. Da’s ook niet onze ambitie. Wij maken bedden van topkwaliteit met duurzame materialen. Bedden waar je ’s avonds met veel plezier in kruipt en waarin je ’s ochtends lekker uitgeslapen wakker wordt. Dát is onze passie.

Beter kopen, beter dromen

  • Gemaakt in eigen atelier
  • Stel je eigen bed samen
  • 25 jaar
    ervaring

Onze bedden zijn betaalbaar én Belgisch

Al 28 jaar lang dagen we onze beddenmakers uit om jouw samengestelde creaties te vervaardigen in ons atelier te Lommel. We kiezen steevast voor topmaterialen en kwaliteitsgrondstoffen. Bovendien zijn onze bedden 99% Belgisch. Hierdoor zijn we enerzijds in staat onze bedden snel te leveren. Anderzijds creëren we werk en waarde in de nabije omgeving. En da’s minstens even belangrijk.

Wil je dus een Belgisch top-bed kopen? Spring dan zeker binnen in één van onze winkels. Daar ontvangen onze slaapadviseurs je met open armen om je te begeleiden naar je droombed.

bedden matrassen sleep design

Voor alle bedden een matras

Je weg naar een zalige nachtrust begint bij onze boxsprings. Maar hou ook in het achterhoofd dat een bijpassende matras één van de belangrijkste elementen is. Het is de matras die ervoor zorgt dat je ‘s ochtends fris en monter wakker wordt.

Niet alleen bedden, maar ook matrassen zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Onze slaapadviseur stelt je een reeks gerichte vragen om een beeld te krijgen van je slaapgewoontes. Hierna stelt hij of zij je enkele matrassen voor. Vervolgens is het aan jou (en je partner) om deze matrassen uit te proberen in onze testzone. Lig je ontspannen? Krijg je de perfecte ondersteuning? Zo identificeren wij de matras die het beste bij je past.

Een bed kopen zonder te proberen?

Een bed kopen doe je niet snel tussendoor. Je hebt duidelijk en eerlijk advies nodig om de juiste keuze te maken uit al onze bedden en matrassen.

Naar de winkel
sleep design bed kopen

Advies nodig?

Het beste advies krijg je in onze winkels

Online support

Stel al uw vragen over bedden en matrassen aan onze online slaapadviseur.

Live chat team
Wij zijn offline
Stel je vraag