Kwaliteitsbedden voor B&B's en vakantiewoningen

Iedereen verdient het om heerlijk te slapen in een comfortabel bed. Daarom maken we ook voor jouw gasten kwaliteitsboxsprings en -matrassen vervaardigd uit duurzame materialen.

Afspraak maken Over ons

Al onze specialisaties

Bedden voor B&B’s, vakantiewoningen en (boutique) hotels

Verwen je gasten met kwalitatieve boxsprings die een verkwikkende nachtrust bieden. Je wilt toch dat ze met een glimlach van oor tot oor aan hun ontbijt beginnen? Een uitgeruste gast is een tevreden gast.

Bedden voor de zorgsector

De patiënten in je ziekenhuis, of de bewoners van je zorgcentrum kampen vaak met fysieke ongemakken. Een slecht bed kunnen ze dan missen als kiespijn. Ga daarom voor bedden die zowel praktisch als uiterst comfortabel zijn.

Bedden voor openbare diensten

In openbare organisaties of verenigingen wordt er meestal weinig aandacht geschonken aan de kwaliteit van de bedden. Denk aan scholen, leger- of brandweerkazernes, of instellingen. Daar brengen wij verandering in. Want een zalige nachtrust verbetert ieders gemoed.

Onze realisaties

Deze organisaties profiteren alvast van het advies,
de kennis en de kwaliteit van Sleep Design.

Bedden maken... onze passie

Bedden maken zit in onze genen. Al 28 jaar lang staan we klaar om zowel jou als je gasten een zalige nachtrust te bezorgen.

Beter kopen, beter dromen

 • Eigen atelier

  Drie decennia ervaring, kennis en passie komen samen in ons atelier waar we topbedden maken die beantwoorden aan de eisen van jouw organisatie of bedrijf.

 • Levertijd

  Flexibiliteit vinden we belangrijk. Zowel in onze matrassen als in onszelf. We stemmen onze levertermijn dan ook af op jouw project en planning.

 • Garantie

  Onze grondstoffen en producten voldoen aan de strengste eisen. We gaan trouwens verder dan de fabrieksgarantie. Ook na je aankoop staan wij garant voor de beste service.

 • Kwaliteit

  Hoe wij kwaliteit op het hoogste niveau kunnen garanderen? Door dagelijks contact en een nauwe samenwerking met lokale, Belgische leveranciers.

Benieuwd hoe we onze bedden maken?

Bekijk ons atelier

Op en top
Belgische bedden

Wij maken alle bedden in ons atelier in Lommel. Wil je advies of een afspraak?

Neem contact op met het atelier via info@sleep-design.be of 011 55 37 11.