Over ons Leer ons nog een beetje beter kennen

Beter kopen, beter dromen

  • Gemaakt in eigen atelier
  • Stel je eigen bed samen
  • 25 jaar
    ervaring

Reed je onlangs langs een woonboulevard? Typte je in Google de woorden ‘bed kopen’ in? Of vroeg je tijdens een familiefeest langs je neus weg wie er een goede beddenspeciaalzaak kende? Dan kreeg je waarschijnlijk de meest uiteenlopende antwoorden.

Binnen de drukbevolkte beddenwereld maakt Sleep Design een duidelijk verschil:

We zijn de enige Belgische slaapspecialist die zijn bedden en matrassen vervaardigt in eigen land, in eigen atelier en via eigen winkels verdeelt.

Dankzij de korte keten bieden we handgemaakte topkwaliteit aan een betaalbare prijs.

Als je je neervlijt op onze matrassen en in onze bedden, voel én zie je ons vakmanschap vanaf het eerste moment. Onze vakmannen en – vrouwen laten je zalig slapen, in een bed dat precies past bij jouw lichaam, slaappositie en slaapgewoontes.

Samen met onze slaapadviseurs stel je je eigen bed samen naargelang de beschikbare ruimte, je budget en je persoonlijke smaak.

Kortom, Sleep Design is betaalbaar Belgisch. Maar we zijn ook een familiebedrijf pur sang: we ontvangen je in alle rust en vertrouwen in onze slaapwinkels. Bij ons geen hoogdravende technologieën, twijfelachtige geneeskundige claims of complexe franjes. Samen kiezen we een matras en bed (boxspring of lattenbodem) waar je je gewoon goed in voelt. En waar je zalig in slaapt.

Na 3 winkels in Limburg werd het tijd om onze vleugels uit te slaan naar andere provincies. Ons oog is gevallen op een pand in Putte. Vlakbij Mechelen en op een invalsweg die toegang biedt tot de Antwerpse Kempen.

 

#injouwstijl

Stel je eigen bed samen

Hoe maak je uit dit aanbod de juiste keuze?
Wel, vergeet de kant-en-klare, voorgekauwde pakketten. Onze slaapadviseurs leiden jou naar de matras die jou het beste slaap comfort geeft.

In een eerste gesprek stellen we je een aantal vragen, om een goed beeld te krijgen van je slaapgewoontes en slaaphouding. op basis daarvan maken we een eerste selectie.

Eenmaal je een matras gekozen hebt, gaan we verder met het bed. Welke maat past het beste in je slaapkamer? Welke stijl vind je mooi? Ga je voor een hoofd- en een voetbord? Welke kleur en materiaal verkies je voor de bekleding van de boxspring? Ook hier helpen we je mee aan de hand van een aantal korte vragen.

Tenslotte vind je in onze winkels een uitgebreide collectie bedlinnen. Van onze eigen collectie kussens, dekbedden en matrasbeschermers tot hoeslakens en dekbedovertrekken van gerenommeerde merken.

 

#betaalbaarbelgisch

Een uitgebreide keuze in materialen en kleuren, professionele begeleiding bij het samenstellen van je eigen bed, ambachtelijke matrassen…daar hangt vast een stevig prijskaartje aan vast, denk je?
Wel, dat valt best mee.

Omdat wij onze bedden vervaardigen in ons eigen atelier, bieden we handgemaakte topkwaliteit aan een toegangkelijke prijs: een volledig afgewerkte boxspring met bijpassende matras én een hoofdbord heb je al voor gemiddeld 2800 euro.

Beschik je over een hoger budget? Dan kan je naar hartelust variëren. De uiteindelijke prijs hangt af van wat je zelf belangrijk en mooi vindt:

Wil je een vlakke of verstelbare bodem?

Wil je enkel een hoofdbord, of misschien ook een voetbord?

Kies je bijpassende nachtkastjes uit?

Verkies je bekleding met de look van linnen, maar die toch afwasbaar is?

Welke keuzes je ook maakt, wij bezorgen jou een bed van topkwaliteit, met de best mogelijke lokale materialen. Waar je ’s avonds met veel plezier inkruipt en ’s morgens uitgeslapen in ontwaakt.

sleep design genk boxspring oker

#handgemaakt

Zodra je jouw keuze gemaakt hebt in onze winkel, stellen we je bed samen in ons atelier in Lommel. Sinds 1994 bouwen we hier jaar na jaar onze kennis op rond alles wat met slapen te maken heeft.

In ons atelier houden we elke stap van het maakproces in eigen handen. Letterlijk en figuurlijk: onze vakmannen en – vrouwen vervaardigen jouw persoonlijk bed met de hand, van boxspring tot matras.

Die eigenzinnige aanpak geeft ons de vrijheid in de keuze van materialen, afmetingen en mogelijke samenstellingen van bedden.

We kopen bewust zoveel mogelijk grondstoffen in België aan. Want lokale leveranciers garanderen een stabiele kwaliteit en kortere levertijd. Bovendien creëren we zo ook buiten de muren van Sleep Design werkgelegendheid.

Kwaliteit primeert echter op alles. Vinden we in eigen land niet de topkwaliteit die we zoeken? Dan verruimen we onze blik tot buiten de landsgrenzen.