Over ons Leer ons nog een beetje beter kennen

Beter kopen, beter dromen

  • Gemaakt in eigen atelier
  • Stel je eigen bed samen
  • 25 jaar
    ervaring

Sleep Design is een familiebedrijf dat ondertussen al 25 kaarsjes mocht uitblazen.

Je kan in één van onze drie winkels terecht als je op zoek bent naar matrassen, boxsprings, lattenbodems of verrassend veel bedlinnen. Voor dressings en kasten verwijzen we je graag door naar onze collega’s.  We maken in ons atelier enkel datgene waar we een jarenlange ervaring in hebben, in standaardafmetingen of op maat.

De zoektocht naar een geschikt bed of matras is niet eenvoudig. Na een paar winkels zie je door de bomen het bos niet meer.

Wij vinden het daarom belangrijk dat onze slaapadviseurs weten waarover ze praten. Ze lopen in de eerste weken stage in ons atelier, waar ze hun collega’s aan het werk zien en waar ze zelf een tijdje de handen uit de mouwen mogen steken. Hierdoor kunnen ze piekfijn aan jou uitleggen hoe een bed wordt gemaakt en waarom we kiezen voor bepaalde materialen. En waarom niet voor andere.

Het zou ons hier te ver leiden om alle technische details van onze bedden op te sommen, maar je bent meer dan welkom in één van onze winkels. We helpen je graag verder.

 

Onze filosofie

Wij hebben onze eigen manier van werken en daar zijn we trots op. Het is onze droom om iedereen op een kwalitatieve, betaalbare en op maatgemaakte matras of bed te laten slapen. In ons eigen atelier met de grootste passie vervaardigd.

 

Recycling

Afval beperken & scheiden, schuim- en stofafval recycleren, herbruikbare tassen om onze boxspings in te vervoeren,  zonnepanelen die meer opwekken dan verbruiken, herbruikbare tassen voor ons bedlinnen… Voor ons is dit al jaren dagelijkse kost.

Handmade in Belgium

Slagerij Vercammen in Olmen, Stukadoor Jordens in Leopoldsburg, Bakker Bart Claes in Neerpelt, … het barst in de buurt van de fantastische ambachtslui. En dus zijn we apetrots dat ook onze bedden het keurmerk Handmade in Belgium mogen dragen.