Een blik achter de schermen bij Sleep Design.

Registreer je voor onze rondleiding

No bookings available
Laden...

Herfstactie-korting: Tweede matras aan helft van de prijs bij aankoop van een boxspring of lattenbodem.

Iedere herfst geven wij een blik achter de schermen in ons atelier én een leuke korting wanneer je jouw boxspring of matras diezelfde dag besteld. Omwille van Covid-19 kunnen wij ons atelier helaas niet openstellen om bezoek in real life te ontvangen, maar onze kortingen worden wel in real life gegeven! 😉

Van vrijdag 2 oktober tot en met zondag 18 oktober pakken we uit met onze herfstactie: kom langs in onze winkels in Lommel, Sint-Truiden of Genk en krijg je tweede matras aan de helft van de prijs bij aankoop van een boxspring of lattenbodem.

Onze matrassen Onze boxsprings

Wie is Sleep Design?

Sleep Design is de enige Belgische beddenspeciaalzaak die zijn bedden zelf vervaardigt. In onze vestigingen in Lommel, Sint-Truiden en Genk ontvangen onze slaapspecialisten je in een familiale, rustige sfeer: op basis van een persoonlijk gesprek stellen we een bed samen (boxspring, matras en beddengoed) waar je je goed in voelt en zalig in slaapt. Betaalbaar, functioneel en op maat gemaakt in ons atelier.

 

Een blik achter de schermen.

Jaarlijks staat het eerste weekend van oktober in kleur gemarkeerd op onze kalender. Dan verwelkomen we een kleine duizend bezoekers in ons atelier te Lommel waar we het productieproces van onze boxsprings en matrassen uit de doeken doen. Dit jaar ziet onze opendeurdag er lichtjes anders uit. Atelierbezoeken kunnen we helaas niet laten doorgaan. Om jullie toch een blik achter de schermen te gunnen hebben we ons productieproces in een leuk filmpje gegoten met enkele highlights!

#handgemaakt

Al onze bedden worden met de hand vervaardigd in ons atelier te Lommel. We hebben iedere stap van het maakproces in eigen hand. Dat geeft ons een enorme vrijheid in de keuze van materialen, grondstoffen, afmetingen en mogelijke samenstellingen van bedden.

#injouwstijl

Bij ons geen voorgekauwde pakketten! Onze slaapadviseurs gaan samen met jou een bed samenstellen afgestemd op je noden en wensen. Ze houden rekening met de ruimte die je ter beschikking hebt, gecombineerd met de look ’n feel die je voor ogen hebt.

#betaalbaarbelgisch

Een bed kost bij ons gemiddeld €2500-€3000. Hiervoor krijg je twee boxen, een hoofdbord én aangepaste matras. Wij streven ernaar om onze klanten de beste bedden aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

Genieten van onze herfstactie-kortingen? Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak.