Zo maken wij je droombed en matras

Registreer je voor onze rondleiding

No bookings available
Laden...

Open Bedrijvendag bij Sleep Design

Op zondag 3 oktober 2021 is het opnieuw zo ver: Open Bedrijvendag 2021 staat in het groot gemarkeerd in onze agenda. Net zoals andere jaren openen wij dit jaar opnieuw de deuren van ons atelier te Lommel voor een groot publiek. Nieuwsgierige neuzen kunnen tijdens één van onze rondleidingen ontdekken hoe wij boxsprings en matrassen met veel liefde en vakmanschap creëeren.
Handgemaakt. In jouw stijl. Én betaalbaar Belgisch.

Na de rondleiding verwelkomen we je graag in onze winkel waar je onze bedden kunt bewonderen. Ben je volledig overtuigd geraakt van ons slaapcomfort? Spreek onze slaapadviseur aan en ontvang een offerte op maat. Daarnaast krijg je 10% van het aankoopbedrag cadeau in bedlinnen.

Registreren voor rondleiding

Maak kennis met Sleep Design

Sleep Design is de enige Belgische beddenspeciaalzaak die zijn bedden zelf vervaardigt. In onze vestigingen in Lommel, Sint-Truiden en Genk ontvangen onze slaapspecialisten je in een familiale, rustige sfeer. Op basis van een persoonlijk gesprek stellen we een bed samen (boxspring, matras en beddengoed) waar je je goed in voelt. Kortom, een bed waarin je zalig slaapt.
Betaalbaar, functioneel en op maat gemaakt in ons atelier.

Dankzij onze jarenlange ervaring én onze expertise in maatwerk worden alle mogelijkheden legio. Standaardafmetingen of op maat gemaakt? Het kan allemaal. Dat ontdek je gauw genoeg tijdens onze rondleiding. Onze slaapexperts kunnen je piekfijn uitleggen hoe een bed gemaakt wordt. Waarom we voor jouw bed of matras kiezen voor specifieke materialen. En waarom niet voor andere. Benieuwd naar meer?

Registreer je vandaag nog en neem deel aan één van onze rondleidingen.

Sleep Design staat voor:

#handgemaakt

Al onze bedden worden met de hand vervaardigd in ons atelier te Lommel. We hebben iedere stap van het maakproces in eigen hand. Dat geeft ons een enorme vrijheid in de keuze van materialen, grondstoffen, afmetingen en mogelijke samenstellingen van bedden.

#injouwstijl

Bij ons geen voorgekauwde pakketten! Onze slaapadviseurs gaan samen met jou een bed samenstellen afgestemd op je noden en wensen. Ze houden rekening met de ruimte die je ter beschikking hebt, gecombineerd met de look ’n feel die je voor ogen hebt.

#betaalbaarbelgisch

Een bed kost bij ons gemiddeld €2500-€3000. Hiervoor krijg je twee boxen, een hoofdbord én aangepaste matras. Wij streven ernaar om onze klanten de beste bedden aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

Plan jouw rondleiding bij Sleep Design

Registreer je voor één van onze rondleidingen. Kom kijken hoe wij jouw droombed en matras creëeren.

Registreer je voor de rondleiding