Hulp Nodig

Over ons

Sleep Design is een Limburgs familiebedrijf gespecialiseerd in hoogstaand slaapcomfort. De 2e generatie, Philippe en Valerie Haesendonckx staan sinds begin 2015 aan het roer. 
Er is een atelier van 5000m² (Lommel) waar met de grootste zorg & knowhow slaapcomfort wordt vervaardigd dat je kan kopen in één van onze winkels (Lommel, Genk, Sint-Truiden). Je kan bij ons terecht voor matrassen, boxsprings, nachtkastjes, lattenbodems en een zeer uitgebreide collectie bedtextiel.

Over ons

Onze filosofie

 
Recycling
 
Afval beperken & scheiden, schuim- en stofafval recycleren,
lijm zonder solventen gebruiken, zonnepanelen die meer opladen dan verbruiken, ...
Voor ons is dit al jaren dagelijkse kost.

Handmade in Belgium

Slagerij Vercammen in Olmen, Stukadoor Jordens in Leopoldsburg, Bakker Bart Claes in Neerpelt, ... het barst in de buurt van de fantastische ambachtslui. En dus zijn we apetrots dat ook onze bedden het keurmerk Handmade in Belgium mogen dragen.

Testimonials
"Alles is in de namiddag perfect geleverd. Het ziet er prachtig uit. Nog bedankt voor de super service!!"
Chris en Veerle Kums-Jacobs
"Vandaag bed geleverd en ben zeer tevreden over de service! Zowel bij de verkoop door Valerie als bij de levering vanmorgen! Kijk uit naar een zalige nachtrust! Ben zeker dat het bed en matras natuurlijk top gaan zijn!! Super bedankt!
Katrien Maris uit Geel kocht een Sleep Design bed met een Sleep Design matras
"Super materiaal en super service voor iedereen die een nieuw bed of accessoires nodig hebben moeten hier zeker eens langsgaan !
Fam. Vanhoof uit Lommel kocht een Sleep Design bed met Sleep Design matras & accessoires
"Goede/snelle service en goede producten!
Fam Vandevoort-Schepers uit Houthalen
"Wij genieten ondertussen al bijna 5 jaar van onze Sleep Design boxspring. Een echte aanrader!
Fam Swinnen uit Lommel
"Heeeeeeeeerlijk slapen! Het is zalig om 's avonds in bed te kruipen en daarna heerlijk weg te dromen! Vaarwel rugpijn, welkom zalige nachtrust!
Fam Vlems – Vierstraete uit Lommel
"Na jaren van ‘s nachts wakker worden met pijn in de rug, slaap ik eindelijk als een roos! Bedankt voor het beste bed ooit.
Rita Vandenabeele uit Lommel kocht een Apollo bed met Orion matras
"Echt een aanrader! Topkwaliteit, vakkundig, vriendelijk en een uitstekende service!!! Kortom: een TOPPER op elk gebied!!!"
Linda Vanden Boer
"Enkele maanden geleden kochten mijn vriendin en ik bij Sleep Design een nieuwe matras. We gingen niet voor minder en na veelvuldig a-la-minute uitproberen, kozen we voor één van hun beste modellen. Ik was na een nachtje reeds verkocht, maar ondertussen slapen wij allebei als rozen. Vakmanschap, hartelijke service én kwaliteit. Aanbevolen!"
Stijn Van Doorslaer – Hasselt
"Intussen al 5 jaar geleden dat We onze boxspring er gekocht hebben. Intussen schoonvader en moeder ook overtuigd en iedereen is even tevreden. Zeker een aanrader!"
Jessica Geelen – Alken
"Wij slapen al jaren op één van hun boxsprings en sinds een paar weken onze dochter ook. De kwaliteit is super, de levering fantastisch én onze dochter slaapt sindsdien als een roosje."
Stephanie Verhoeven
"Na jaren geslapen te hebben in een auping bed, besloten we een boxspring aan te kopen bij sleep design. En wat een verschil!!! Zalig!!! Ook heel goede service en geweldige accessoires. Een echte aanrader!"
Marleen Cox
"Super advies en service."
Karen Standaert – Neerpelt