Slaap Lekker Belgisch

Voor kwaliteitsbedden en -matrassen hoef je de grens heus niet over te steken. In Lommel maken wij met veel zorg onze Sleep Design bedden en matrassen op maat, zodat jij van een rustige en herstellende slaap kan genieten. Met hoogwaardige materialen van lokale leveranciers stellen we deze samen in ons eigen atelier.

En van 14 oktober tot 12 november verwennen we je nog extra! Want tijdens deze ‘Belgische maand’ krijg je grenzeloze kortingen. Ontdek ze in een Sleep Design-winkel bij jou in de buurt.

Verhoog je slaapcomfort dankzij het advies van onze slaapadviseurs

Een matras kiezen is geen eenvoudige klus. Daarom maken de slaapadviseurs van Sleep Design je wegwijs in alle soorten, materialen en maten. Door gerichte vragen te stellen, krijgen ze een beter beeld van jou en je slaapgewoontes.

Met dat inzicht ga je verder naar onze testzone. Daar probeer je verschillende opties uit en krijg je bijhorend advies. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt.

Wil jij heerlijk slapen?

Onze slaapadviseurs helpen je met veel plezier verder.

Van 14 oktober t.e.m. 12 november krijg je grenzeloze kortingen op ons assortiment.

15% korting op de herfstsfeer in je slaapkamer

Je profiteert deze herfst niet alleen van grenzeloze kortingen op je boxspring en matras van Belgische kwaliteit. Je krijgt van 14 oktober t.e.m. 12 november ook 15% korting op ons volledige assortiment dekbedovertrekken. De herfstsfeer naar je slaapkamer brengen? Dat doe je met een nieuw dekbedovertrek in jouw stijl.

Ontdek ons ruime aanbod dekbedovertrekken snel in één van onze winkels.

  • #injouwstijl
  • #handgemaakt
  • #betaalbaarbelgisch