Creëer je eigen oase van nachtrust en krijg tot 25% korting op je matras

De zomer is hét seizoen om volop te genieten en jezelf op te laden. De zon straalt een flinke dosis vitamine D naar ons toe en ons humeur fleurt op door het mooie weer. Bovendien profiteren we van een welverdiende vakantie of gaan we gezellig een terrasje doen. Maar wat we zeker niet uit het oog mogen verliezen, is een kwalitatieve slaap.

Daarom zorgen wij er deze zomer voor dat jij je oase van nachtrust te midden van een druk leven vindt. Want bij aankoop van je boxspring en/of matras krijg je tot 25% korting op je nieuwe matras.* Kom dus langs in één van onze winkels, vlij je neer op onze bedden en laat je rustig begeleiden door onze slaapadviseurs.

Ontdek onze matrassen

* Deze zomersolden lopen van 1 tot en met 31 juli 2023

Jouw gids naar een zen-overgoten slaapkamer

Onze slaapadviseurs zijn nieuwsgierige neuzen. Want zij weten graag hoe jij het beste slaapt. Ze hebben dan ook een neus voor optimaal slaapcomfort. Via gerichte vragen ontdekken ze welk bed of welke matras het beste bij jou past. Je slaapadviseur laat je enkele matrassen uitproberen in onze testzone. Aan de hand van je houding ziet hij of zij meteen welke het meest geschikt is voor je lichaam en slaap. Zo ben je niet alleen deze zomer, maar voor vele jaren zeker van een verkwikkende nachtrust en dagen vol energie.

Rust in comfort én uitstraling

Hoe creëer je je oase van nachtrust? Enerzijds met een comfortabele matras, maar ook met de juiste stijl. En die is voor iedereen anders. Gelukkig vind ook jij bij ons de perfecte styling voor een rustgevende slaapkamer. Van de bekleding van je boxspring tot de uitstraling van je bedlinnen. Laat jij deze zomer een frisse, ontspannende bries door je slaapkamer waaien?

Tot en met 31 juli 2023 krijg je trouwens tot 25% korting op je nieuwe matras én 15% korting op alle dekbedovertrekken. Flaneer dus lekker door onze winkel in Genk, Lommel, Putte of Sint-Truiden en laat je inspireren door je slaapadviseur en ons assortiment.

  • #injouwstijl
  • #handgemaakt
  • #betaalbaarbelgisch