Spot jij ons bed in Extreme Makeover Vlaanderen?

bed in extreme makeover vlaanderen

Wij zijn ontzettend trots en hyped, want we hebben de eer om partner te mogen zijn van het geweldige Extreme Makeover Vlaanderen.

Het programma helpt gezinnen die om uiteenlopende redenen hun woning niet (meer) kunnen omtoveren tot hun droomhuisje. Een team van familie, vrienden en experten gaat aan de slag om hen opnieuw een warme thuis te geven.

Bij Sleep Design kozen we ervoor om enkele bedden te schenken aan deze gezinnen. Want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een verkwikkende nachtrust en een zalig slaapcomfort verdient.

Spot jij ook een Sleep Design bed in Extreme Makeover Vlaanderen? Kijk elke donderdag om 21u op Play4 of in de GoPlay-app.

Bed voor Dagmar

Met deze prachtige, witte boxspring maakten we de jonge, alleenstaande moeder Dagmar gelukkig. (Zoals je kon zien in aflevering 2 op 14/9/2023)

bed extreme makeover aflevering 1

Boxspring voor Kevin

Kevin verloor tijdens een werkongeval zijn beide benen. Hij kreeg van ons deze boxspring. (Aflevering 3 op 21/9/2023)

Ook Ines en Xyanu kregen een nieuw bed in Extreme Makeover

Het huis van Ines en Xyanu werd verwoest door een verschrikkelijke woningbrand. Gelukkig slaapt zij nu weer zalig in een nieuwe, comfortabele boxspring zoals deze. (Aflevering 4 op 28/9/2023)

bed in extreme makeover voor ines en xyanu

Nieuw bed voor Nele, Emma en Louis

Een gezin dat hun papa verliest aan huidkanker. Schrijnend. We hopen dat ze toch een goede nachtrust vinden in een nieuw bed van bij ons. (Aflevering 6 op 12/10/2023)

boxspring bed in extreme makeover voor nele emma en louis