Bed kopen? Beter kopen, beter dromen

Bekijk onze collectie

Waarom een bed kopen bij Sleep Design?

Een bed kopen bij Sleep Design? Da’s een bed kopen van ons, voor jou.

Onze slaapadviseurs begeleiden je van A tot Z bij de samenstelling van een nieuw bed, rekening houdende met jouw stijlvoorkeuren, je slaapgewoontes en de noden van je lichaam. Want iedereen is anders. En slaapt bijgevolg ook anders.

Wil je een bed kopen van 160×200 cm, of zie je het groter? Verkies je een harde matras boven een zachte? Welke kleuren matchen perfect in je slaapkamer? Deze en nog zó veel andere vragen stellen onze slaapadviseurs aan jou. Op die manier stellen we het perfecte droombed voor je samen waarin jij kan genieten van een verkwikkende nachtrust.

 

 

valerie en philippe sleep design

Hoeveel kosten onze bedden?

M’n eigen droombed samenstellen bij Sleep Design. Wat kost dat precies? Wel, dat hangt ervan af van wat jij zelf belangrijk vindt. Welk type matras wil je? Wil je een bed kopen mét hoofdbord en/of voetbord? Ga je voor basisbekleding, of verkies je toch een exclusiever stofje?

Jij mixt en matcht. Net doordat jij zelf de touwtjes in handen hebt worden de mogelijkheden eindeloos. Je kan al vanaf €2800 je ideale, complete droombed samenstellen. Met compleet bedoelen we een boxspring met matras en hoofdbord.

Jouw voorkeuren bepalen de prijs. Zijn we de goedkoopste beddenfabrikant? Zeker niet. Da’s ook niet onze ambitie. Wij maken bedden van topkwaliteit met duurzame materialen. Bedden waar je ’s avonds met veel plezier in kruipt en waarin je ’s ochtends uitgeslapen wakker wordt.

Beter kopen, beter dromen

  • Gemaakt in eigen atelier
  • Stel je eigen bed samen
  • 25 jaar
    ervaring

Betaalbare Belgische bedden

Al 28 jaar lang dagen we onze beddenmakers uit om jouw samengestelde creaties te vervaardigen in ons atelier te Lommel. We hebben iedere stap van het creatieproces in eigen hand. Dat geeft ons een enorme vrijheid in materiaal- en grondstofkeuze, afmetingen en de samenstelling van onze bedden.

We kiezen steevast voor topmaterialen en kwaliteitsgrondstoffen. Bovendien zijn onze bedden 99% Belgisch! Hierdoor zijn we enerzijds in staat onze bedden snel te leveren. Anderzijds creëren we werk en waarde in de nabije omgeving. En da’s minstens even belangrijk.

Wil je dus een Belgisch top-bed kopen? Spring dan zeker binnen in één van onze winkels. Daar ontvangen onze slaapadviseurs je met open armen om je te begeleiden naar je droombed.

Nieuw bed? Zorg voor de perfecte matras

Ga je een nieuw bed kopen? Top! Houd dan in het achterhoofd dat een bijpassende matras één van de belangrijkste elementen is. Het is de matras die ervoor zorgt dat je ‘s ochtends fris en monter wakker wordt.

Matrassen zijn er in verschillende soorten, maten en materialen. Onze slaapadviseurs stellen je een reeks gerichte vragen om een beeld te krijgen van wie je bent, en welke slaapgewoontes je hebt. Hierna zal onze slaapadviseur enkele matrassen voorstellen. Vervolgens is het aan jou (en je partner) om deze matrassen uit te proberen in onze testzone. Wanneer jij test analyseert onze slaapadviseur je lichaamshouding. Lig je ontspannen? Krijg je de perfecte ondersteuning? Op die manier identificeren wij de matras die het beste bij je past.

Een bed kopen zonder te proberen?

Een bed kopen doe je niet snel tussendoor. Je hebt duidelijk en eerlijk advies nodig voor je een gegronde keuze kan maken.

Naar de winkel
sleep design bed kopen

Advies nodig?

Het beste advies krijg je in onze winkels

Online support

Stel al uw vragen over bedden en matrassen aan onze online slaapadviseur.

Live chat team
Wij zijn offline
Stel je vraag