Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

Nu vind je ook de beste Belgische bedden in Putte

sleep design bed kopen 24

Al meer dan 27 jaar is Sleep Design dé specialist in slaapcomfort. Voor de betere boxsprings en matrassen kon je tot voor kort enkel terecht in de drie Limburgse winkels in Lommel, Genk en Sint-Truiden. Maar nu maken ook klanten in het Antwerpse kennis met hun bedden. Want op 4 januari 2023 opende Sleep Design een nieuwe winkel in Putte. Wat de bedden zo uniek maakt? Ze zijn volledig handgemaakt in Lommel met Belgische materialen, door ervaren Belgische beddenmakers.

Hoe is de nieuwe winkel in Putte tot stand gekomen? Zaakvoerster Valerie doet vol trots en enthousiasme haar verhaal.

Valerie, waarom kozen jullie voor Putte?

“Da’s eigenlijk toeval. We waren op zoek naar een pand dat paste bij de uitstraling van Sleep Design. Het moest groot genoeg zijn om de sfeer van een slaapkamer in combinatie met onze mooie bedden en lakens in beeld te brengen. Zo kwamen we uit in Putte.

Het was veruit het beste pand dat we hadden bezichtigd. Toen ik het zag werd ik meteen verliefd. Ik zei: Hier kunnen we iets van maken. Hier kunnen we de Sleep Design-look naar binnen brengen. Met een showroom-oppervlakte van 500 m2 hebben we alle ruimte om onze bedden in Putte in verschillende interieursettings te tonen. Bovendien is de locatie vlot bereikbaar en ligt het op 12 kilometer van Mechelen, net op de grens tussen Vlaams-Brabant en Antwerpen. Visibiliteit en bereikbaarheid zijn immens belangrijk.”

De hele winkel was op een maand klaar. Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen?

sleep design bedden putte 1“Dat hebben we allemaal te danken aan twee topteams.

Na ons akkoord met de verhuurder heeft Weygers Interieur uit Hasselt dit hele titanenwerk op drie weken tijd verricht. Ze hebben zich perfect aan de timing gehouden. Chapeau!

Na Kerstmis was het dan aan ons. Met een ploeg van zes collega’s en m’n dochter hebben we ontzettend hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen voor de opening. Gelukkig hebben we na al die jaren onze routine gevonden, dus het ging allemaal vlot. Maar toch: goed gedaan iedereen!”

Wat zijn je verwachtingen? Is er een markt voor de Sleep Design-bedden in Putte?

“We gaan hier snel voet aan de grond krijgen. Ons verhaal is dan ook uniek. We maken onze bedden volledig met de hand in ons atelier in Lommel. Met Belgische materialen en op maat van de wensen van de klant.

Dit zal in deze regio zeker aanslaan. Het publiek van Sleep Design is er sowieso. Nu moeten ze ons verhaal gewoon nog leren kennen. Maar dankzij onze enthousiaste en ervaren slaapadviseurs zal dat niet lang duren.”

Wie gidst de klanten door de matrassen en bedden in Putte?

sleep design bedden putte 2Slaapadviseur Lies is verantwoordelijk voor de opstart. Zij kent het reilen en zeilen bij Sleep Design en is dus dé geknipte persoon om er de bal aan het rollen te brengen. Maar aangezien we Lies ook nodig hebben in Limburg, neemt binnenkort een nieuwe slaapadviseur haar taken over in Putte. Wie dat wordt? Dat maken we binnen enkele weken bekend.”

Heb je nog verdere uitbreidingsplannen met Sleep Design?

“Natuurlijk. We zitten niet stil. ‘t Is de bedoeling dat er vanaf nu jaarlijks een nieuwe Sleep Design-winkel bij komt. Voor de volgende mikken we op de omgeving rond Leuven. Daar zien we ook de opportuniteit om ons verhaal te brengen. En daarna kijken we weer verder. Stap voor stap verder blijven bouwen, dat is ons devies.”

Ben jij benieuwd naar de Sleep Design-bedden in Putte? Spring dan gerust eens binnen. Je vindt ons op Mechelbaan 612A.

Bezoek Sleep Design in Putte