Genkse showroom verhuist en verdubbelt

verhuis sleep design winkel genk

Bijna 11 jaar lang was de Hasseltweg 309 voor menig Genkenaar en Hasselaar de tussenstop op weg naar een zalige nachtrust. Door de jaren heen barstte onze collectie bedden en matrassen echter uit z’n voegen. En dus werd de huidige Genkse showroom iets te krap: daarom verhuizen we eind april 2021 naar een nieuw, vlot bereikbaar pand op de Hasseltweg. 

Filiz & co schuiven 2 kilometer op

Ook op onze nieuwe locatie mag je rekenen op de expertise van jouw vertrouwde slaapadviseur: Filiz verhuist mee, en krijgt op zaterdag en zondag versterking van twee weekendassistenten.

Nieuwe testruimte 

Het nieuwe pand op de Hasseltweg wordt een moderne, open ruimte, weet Valerie Haesendonckx (zaakvoerder Sleep Design): “Recent gaven we onze showrooms in Lommel en Sint-Truiden al een make-over. Diezelfde stijl trekken we nu ook door in Genk. We willen er mensen inspireren met mooi opgemaakte bedden én een totaalbeeld schetsen van hoe de ideale slaapkamer eruit kan zien. Bovendien kan je in de nieuwe testruimte naar hartenlust alle mogelijke matrassen uit de collectie uittesten. Zo kunnen onze slaapadviseurs je koppelen aan een matras die je op het lijf geschreven is.”

Verhuisweek in april 2021

Op 21 april 2021 laden de slaapspecialisten de eerste verhuisdozen in. De volledig verhuis neemt ongeveer een week in beslag, schat Philippe Haesendonckx (zaakvoerder Sleep Design): “Onze nieuwe showroom – in het hart van de provincie – is niet alleen vlot bereikbaar. De volledige winkelruimte beslaat ook 650 m2 winkelruimte. Da’s quasi een verdubbeling in vergelijking met de huidige showroom. Tijdens de verhuis sluiten we een weekje de deuren. Maar uiteraard kan je die dagen altijd terecht in onze winkels in Lommel en Sint-Truiden.”

Waar is dat feestje? 

Of er een groot openingsfeest volgt? Graag, als het van Valerie en Philippe afhangt. Maar…: “Gezien de huidige coronamaatregelen is het moeilijk te voorspellen of we een live event kunnen organiseren. Indien dat in april mogelijk is, halen we zonder twijfel alles uit de kast (lacht). Feestje of niet, hoe dan ook buigen we ons de komende maanden over een leuke openingsactie. Wij kijken er heel erg naar uit om de eerste klanten in onze nieuwe winkel te mogen verwelkomen.”

> Wil je onze boxsprings al eens bestuderen, in afwachting van de (her)opening? Doe gerust…