Het dubbele voordeel van kwalitatief bedlinnen

bedlinnen-onder-kerstboom

Waarom we massaal bedlinnen onder de kerstboom leggen

Breek je je momenteel het hoofd over een origineel kerstcadeau? Dan hebben we een tip voor jou: met nieuw bedlinnen schenk je jouw dierbaren een portie nachtrust, elke dag opnieuw. Bovendien – mooi meegenomen – wordt hun/jouw slaapkamer in één klap Pinterest-proof.

Dat je bij ons terecht kunt voor duurzame boxsprings en matrassen van op maat, dat weten onze trouwe klanten waarschijnlijk wel. Maar wist je dat we ook een uitgebreide collectie kwalitatief bedlinnen in ons aanbod hebben? En dat heeft twee belangrijke voordelen. 

Nachtrust: met het juiste bedlinnen slaap je beter

Vroeger stopten heel wat mensen hun geld onder hun oude matras, tegenwoordig steken ze het in een nieuwe boxspring :). De verklaring? Die ligt in het toegenomen belang van gezondheid. De Scandinavische landen waren decennialang een trendsetter qua slaapcomfort. De jongste jaren waaide die trend over naar Nederland. En vandaag de dag roept ook de Belg almaar vaker professioneel slaapadvies in. Eigenlijk is dat best logisch: want een goede nachtrust is van onschatbare waarde.

Ook jouw bedlinnen heeft impact op je nachtrust. Met kwalitatief, warmteregulerend en vochtabsorberend bedlinnen komt je lichaam ‘s nachts volledig tot rust. Dat helpt je om de dag nadien fris op te staan, maar het heeft ook een belangrijke impact op je gezondheid. Tijdens het slapen geeft je immuunsysteem bepaalde eiwitten vrij. Die gebruikt je lichaam om infecties, ontstekingen en stress te bestrijden. Slaap je niet goed? Dan bouw je je natuurlijke weerstand minder sterk op en word je vatbaarder voor allerlei infecties.

Interieur: een Pinterest-proof slaapkamer

Het juiste bedlinnen kiezen, krikt je energiepeil dus op. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Zat je de afgelopen maanden weleens dromerig door de perfecte interieurs op Instagram en Pinterest te scrollen? Benut dan de eindejaarsperiode om jouw eigen picture perfect slaapkamer samen te stellen. Je meubeltjes even herschikken, nieuw bedlinnen leggen, een likje verf tegen de muren, … Na een stijlvolle transformatie wordt je slaapkamer opnieuw je favoriete plek in huis.

Trouwens, jouw vrienden en familie zijn al wekenlang even duchtig aan het scrollen als jij. Dus waarom zou je hen geen nieuw bedlinnen cadeau doen tijdens de feestdagen

> Kom snel langs in één van onze winkels en ontdek de nieuwe uitstraling van je slaapkamer – of die van je vrienden of familie!