Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

B&B Maris Logies Verkwikkende B&B-bedden

“Wij kopen alleen nog B&B-bedden bij Sleep Design”

Mijn man Bert en ik namen B&B Maris Logies in Kuringen over in 2013. Inclusief de bedden die er stonden. De vorige eigenaar had deze in 2011 bij Sleep Design gekocht en zowel hij als zijn gasten hadden zich geen betere bedden durven wensen. Toen er in 2022 twee nieuwe bedden moesten komen, stapte ik dus ook meteen naar Sleep Design. Want wat goed is moet je niet veranderen natuurlijk! – Mieke, eigenares en uitbaatster van Maris Logies

Alles in functie van de gasten

In het atelier van Sleep Design in Lommel kregen we de volledige uitleg over de boxsprings en matrassen. De medewerkers denken steeds met je mee in functie van je B&B en je gasten. Zo hebben we nu in elke kamer twee eenpersoonsboxsprings die we tegen elkaar zetten als er een koppel op romantisch weekend komt. Wanneer er zakenmensen overnachten schuiven we ze gewoon uit elkaar.

Een gast met rugproblemen kon na jaren van slapeloze nachten eindelijk nog eens van een heerlijke nachtrust genieten

Mieke, eigenares van Maris Logies

Slaapproblemen? Nu niet meer

Onze gasten geven ons voortdurend complimenten over de bedden en matrassen. Een tijdje geleden hadden we een man te gast die al jaren met rugproblemen kampte en daardoor amper sliep. In ons verblijf had hij eindelijk nog eens goed kunnen slapen. Intussen heeft hij zichzelf ook een Sleep Design-bed aangeschaft. Hij stuurde ons zelfs een boeketje bloemen als bedankje voor de heerlijke nachtrust die hij hier heeft genoten. De grootste eer gaat natuurlijk naar Sleep Design!

Fantastische naservice en hulp

Hoe vaak onze gasten vragen vanwaar onze bedden komen? Ik kan het niet meer bijhouden. We spelen het adres van Sleep Design massaal door.

Bovendien bieden de beddenmakers een fantastische naservice. Onlangs was de schuimlaag van één van de matrassen losgekomen. Sleep Design gaf ons gewoon een “vervangmatras” en zorgde voor een gratis herstelling mét nieuwe tijk.

Bekijk ook onze andere realisaties

Deze organisaties profiteren van het advies,
de kennis en de kwaliteit van Sleep Design