Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

B&B Tannerie Slaapervaring staat centraal

“Bij Sleep Design zijn ze geweldig gepassioneerd en weten ze waarover ze praten”

In juli 2021 openden mijn vrouw Kim en ik B&B Tannerie op de Markt in Balen. Vrienden van ons die ook een B&B uitbaten, raadden ons Sleep Design aan voor onze bedden en matrassen. We zijn er meteen een kijkje gaan nemen. De 5 bedden in onze B&B en de matrassen, kussens en dekbedden komen allemaal van Sleep Design. Tot de dag van vandaag zijn we nog altijd blij dat we die aankoop bij hen hebben gedaan. – Guy Dierckx, eigenaar en uitbater van B&B Tannerie

Heel wat wijzer na één bezoek

We gingen naar Sleep Design met het idee dat we twinbedden wilden. Bedden die we gemakkelijk uit elkaar konden schuiven. Maar Valerie raadde ons aan voor bedden van 180 cm breed te gaan. De meeste gasten in onze B&B zijn namelijk koppels, en twinbedden zouden niet in dat plaatje passen. Na één bezoek aan Sleep Design waren we al heel wat wijzer.

Alles draait om slaapervaring

Valerie en haar slaapadviseurs zijn geweldig gepassioneerd. Je merkt onmiddellijk dat ze hun vak door en door kennen. Ze geven je professioneel advies op maat en schenken al hun aandacht aan de eindgebruiker. In ons geval dus de B&B-gasten.

Gasten tevreden, wij tevreden

Dat Sleep Design de juiste keuze is, blijkt steeds uit de reacties van onze gasten. Ze vragen ons voortdurend van waar die zalige dekbedden toch maar komen. Sommigen van hen zijn trouwens zelf al naar Sleep Design gestapt na hun verblijf in onze B&B.

Bij Sleep Design moeten ze verder blijven doen zoals ze bezig zijn

Guy, eigenaar van B&B Tannerie

Opstaan zonder rugpijn

Bij een B&B draait alles om twee dingen: een goed bed, en een heerlijk ontbijt. Dankzij Sleep Design kunnen we die twee waarmaken. De bedden zijn enorm verkwikkend. Mijn broer heeft al jaren last van z’n rug. Maar na een nachtje in één van onze B&B-bedden stond hij voor de allereerste keer in lange tijd zonder rugpijn op. Dat vat het comfort toch mooi samen.

Duurzame materialen

Een aangename nachtrust voor onze gasten staat natuurlijk centraal. Maar daarnaast zijn de materialen van Sleep Design ook enorm duurzaam. Na meer dan anderhalf jaar merken we nog geen enkele slijtage. Het ziet ernaar uit dat we nog heel wat jaren verder kunnen met deze boxsprings, matrassen en ons beddengoed.

Bekijk ook onze andere realisaties

Deze organisaties profiteren van het advies,
de kennis en de kwaliteit van Sleep Design