Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

De Driehoekshoeve Bedden voor een onvergetelijke nachtrust

“Bedden in ons vakantieverblijf geven gasten onvergetelijke nachtrust”

In september 2018 openden we vakantieverblijf De Driehoekshoeve in Kasterlee. Een gezellig verblijf midden in een rustig, groen natuurgebied en dé ideale plek om te wandelen en fietsen. De Driehoekshoeve bestaat uit twee delen. Enerzijds heb je De Hoeve zelf, waar 32 personen kunnen slapen. In De Schuur kunnen nóg eens 10 personen vertoeven.

Natuurlijk wilden we onze gasten na een actieve dag ook een verkwikkende nachtrust bieden. 42 slaapplaatsen betekent dat we 42 zalige bedden moesten voorzien. Da’s niet niks. Gelukkig raadde een bevriende B&B-eigenaar Sleep Design aan. – Els, uitbaatster en eigenares van De Driehoekshoeve

Duurzame bedden van Belgische bodem

Ik ben blij dat ik Sleep Design heb leren kennen. Zowel aan de bedden als aan de service kan geen andere winkel tippen. Ik ben de vergelijking gaan maken. Qua prijs was er niet veel verschil. Maar wat mij écht aansprak bij Sleep Design is dat zij hun bedden zélf maken. In hun eigen atelier. Bij de concurrenten komen die vaak uit het buitenland. Wel, dan kies ik natuurlijk voor Belgisch en betrouwbaar!

Onze gasten slapen als een roosje

Sleep Design ontwikkelde basis boxsprings, maar wel stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Ook het beddengoed komt allemaal van Sleep Design. Nu, 4 jaar later, is het nog steeds duidelijk dat we de juiste keuze hebben gemaakt. De bedden kunnen goed tegen een stootje en zien er nog altijd pico bello uit. Bovendien laten onze gasten ons keer op keer weten dat ze als een roosje geslapen hebben. Daar doen we het voor.

Het is na 4 jaar nog steeds duidelijk dat Sleep Design de juiste keuze was

Els, eigenares van De Driehoekshoeve

Onze eigen bedden ook van Sleep Design

Omdat wijzelf én onze gasten zo tevreden zijn, hebben we onze bedden voor thuis ook bij Sleep Design gekocht. Onze kinderen slapen in precies dezelfde boxsprings als die in ons verblijf. Ook zij worden elke ochtend zo fris als een hoentje wakker. In onze eigen slaapkamer pronkt natuurlijk een luxueuzer bed van Sleep Design. Echt een zaligheid om in te slapen!

We verwijzen iedereen door

Ook over de service van Sleep Design ben ik super tevreden. De medewerkers geven ons steeds het juiste advies op maat. De offertes zijn duidelijk en compleet. En de levering verloopt perfect op schema. De mannen hebben alle onderdelen helemaal naar de bovenste verdieping van De Hoeve gedragen en de bedden nauwkeurig geïnstalleerd. Een aangename samenwerking dus! Ik verwijs vrienden en collega-uitbaters dan ook zonder uitzondering door naar Sleep Design.

Bekijk ook onze andere realisaties

Deze organisaties profiteren van het advies,
de kennis en de kwaliteit van Sleep Design