Elewijt Center Heerlijke hotelbedden voor 4 sterren congrescentrum

“Gasten slapen vaak beter in onze hotelbedden dan thuis”

Congrescentrum Elewijt Center in Zemst is gespecialiseerd in het organiseren van seminaries en vergaderingen waarbij vertaling nodig is. Na een drukke dag kunnen de zakenmensen en vertalers terecht in hun 4 sterrenhotel voor een ontspannende nachtrust. Daar zijn 42 kamers met 84 zalige hotelbedden ter beschikking.

“Vergaderingen zijn ons hoofddoel. Maar ook sportploegen vinden hier hun gading. Zo heeft onze nationale handbalploeg hier haar thuisbasis. En onlangs hadden we de nationale vrouwenvoetbalploeg van Oostenrijk op bezoek. Niet-geboekte kamers stellen wij zelfs ter beschikking via Booking.com. Sporters, zakenmensen of recreatieve gasten, ze slapen hier allemaal even zalig in onze hotelbedden van Sleep Design.” – Inge De Bie, algemeen directeur van Elewijt Center

Vlotte service doorslaggevend

Een voormalige collega had thuis een bed van Sleep Design en raadde ons aan onze hotelbedden bij hen te kopen. We lieten bij Sleep Design en bij 2 andere beddenwinkels een offerte maken. De ervaring van onze collega met haar privé-aankoop bij Sleep Design, en de vlotte, duidelijke manier waarop Valerie communiceert waren doorslaggevend. We hebben ons buikgevoel gevolgd, en dat was een goeie zet.

Noodgeval? Sleep Design staat klaar

Tijdens onze renovaties in juli 2019 ontstond er een groot waterlek in ons hotel. Onze meubels en bedden stonden gestockeerd in de kelder. Die was volledig onder water komen te staan. Alles dreef in het rond. Sleep Design schoot in actie en leverde ons binnen de 3 weken een complete bestelling nieuwe hotelbedden. Dankzij hen konden wij ons hotel op tijd heropenen.

Sleep Design heeft ervoor gezorgd dat wij ons hotel op tijd konden heropenen

Inge De Bie, algemeen directeur van Elewijt Center

Hotelbedden op maat van onze gasten

Sleep Design denkt steeds mee in functie van de gasten. We hebben nu in elke kamer 2 twinbedden die we kunnen schikken naar onze gasten. Komt er een koppel op bezoek, dan schuiven we de bedden tegen elkaar. We kunnen ze zelfs vastritsen zodat je niet merkt dat het twee bedden zijn. Logeren er sporters of zakenmensen? Dan maken we er gewoon twee aparte bedden van.

Gasten slapen hier vaak beter dan thuis

Onze hotelbedden van Sleep Design zijn een groot succes. We krijgen niets dan complimenten van de gasten. Hoe comfortabel ze de bedden vinden. Hoe zalig ze slapen. Hoe uitgerust ze zijn. Vaak zeggen ze zelfs dat ze hier beter slapen dan thuis. Dat hoor je niet snel in een hotel.

Sleep Design kent haar klanten écht

Zowel onze hotelbedden als al ons linnengoed komt van Sleep Design. Ze kennen hun klanten door en door. Hebben we extra beddengoed zoals kussenslopen of lakens nodig, dan geven we dat eenvoudig door. Zij weten perfect welke afmetingen en stoffen wij altijd gebruiken.

Bekijk ook onze andere realisaties

Deze organisaties profiteren van het advies,
de kennis en de kwaliteit van Sleep Design