Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

Kasteel van Ordingen Luxe bedden met ongekend comfort

“Luxe bedden bieden ongekend comfort en weerspiegelen rijke geschiedenis”

21 jaar. Zo lang was eigenaar Richard Sleurs van het Kasteel van Ordingen bezig met de renovaties. Van 1997 tot 2018 wijdde hij bloed, zweet en vooral veel liefde aan zijn droomproject. Begin 2019 ging het kasteel open voor het publiek. En het resultaat is adembenemend.

“Intussen zijn wij het vierde 5-sterrenhotel in Vlaanderen, zijn we lid van Relais & Châteaux (een mondiale vereniging van luxehotels en gastronomische restaurants), en behaalde topchef Gary Kirchens met restaurant Aurum een Michelinster. Onze gasten komen dan ook van heinde en verre voor een exclusieve ervaring in een prachtig kasteel, in een unieke omgeving. De luxe bedden in onze hotelkamers moesten dus perfect passen in het bijzondere interieur en de rijke geschiedenis van het domein.” – Yannick Bouts, General Manager van het Kasteel van Ordingen

Hoogste comfort en kwaliteit

De bedden van Sleep Design zijn van de hoogste kwaliteit. Ze beantwoorden 100% aan het karakter en de geschiedenis van onze omgeving. Naast recreatieve gasten, ontvangen wij ook veel zakenmensen die van onze vergaderruimtes gebruikmaken. Na een dag hard werken verdienen ze het om van de verkwikkende effecten van een comfortabel bed en de rustige natuur te genieten.

Uitstekende service van A tot Z

Sleep Design bood ons van A tot Z een uitstekende service. Daarbij toonden ze steeds het diepste respect voor ons unieke project en de geschiedenis van het Kasteel van Ordingen. Ze hebben dit dan ook voortdurend in het achterhoofd gehouden bij het ontwikkelen van de bedden. Alles is gewoon perfect, het hele plaatje klopt.

Alle gasten zijn zó positief over onze bedden. Het adres van Sleep Design is al menig keer over de receptie gepasseerd.

Yannick Bouts, General Manager van het Kasteel van Ordingen

Gasten heel positief, gastheer tevreden

We hebben de bedden nu zo’n 3 jaar in gebruik. En bijna elke dag krijgen we wel complimenten van de gasten over hoe heerlijk ze hebben geslapen. Het adres van Sleep Design is al menig keer over de receptie gepasseerd. Ik kan trouwens beamen dat de bedden een zaligheid zijn. Zelf slaap ik namelijk ook in één van de luxe bedden in het kasteel.

Alle collega’s raad ik Sleep Design aan

Het Kasteel van Ordingen is niet mijn eerste project als General Manager. In het verleden heb ik al enkele hotellerie-projecten van nul mee helpen opstarten. En eerlijk gezegd: de bedden die we hier hebben zijn van veel betere en stevigere kwaliteit dan die van de concurrentie. Ik zal mijn collega’s dan ook met plezier Sleep Design aanbevelen.

Bekijk ook onze andere realisaties

Deze organisaties profiteren van het advies,
de kennis en de kwaliteit van Sleep Design