Sleep Design Genk is verhuisd!

sleep design bed kopen 24

 

GENK, 31 mei 2021 – Bijna 11 jaar lang vonden heel wat Limburgers hun bed of matras van Sleep Design op de Hasseltweg 309 in Genk. Door de jaren heen barstte de collectie van de ambachtelijke beddenmaker echter uit z’n voegen. Daarom schuift het familiebedrijf haar vestiging nu … 2.500 meter op. De straatnaam blijft dus hetzelfde, maar de winkelinrichting verandert ingrijpend: het Genkse vlaggenschip – 650 m2 groot – pronkt met ‘slaapkamerkubussen’ en een dubbel zo grote testzone.

Jean Haesendonckx startte in 1994 met het produceren van kwaliteitsmatrassen en boxsprings. Onder de tweede generatie werd de keuze gemaakt om bedden en matrassen ook rechtstreeks aan particuliere klanten te leveren. Zo vond Sleep Design, naast de winkel in Lommel, ook een vaste stek in Genk en Sint-Truiden. Het is de vestiging in Genk die -na de 2 andere- nu ook een volledige gedaanteverwisseling zal ondergaan.

De nieuwe Sleep Design winkel in Genk

 

De ambachtelijke beddenmaker gaat 2,5 kilometer verderop, nog steeds op de Hasseltweg in Genk, een nieuw concept uitrollen. Zo komen er in dit Genkse vlaggenschip van 650 m2 grootte, een aantal ‘slaapkamerkubussen’ op ware grote van een echte slaapkamer. Er is tevens een testzone om alle mogelijke matrassen uit te proberen, en wel dubbel zo groot als die van vandaag.

Met deze investering houden de ambities van Philippe en Valerie Haesendonckx niet op. “Ondanks een volledige sluiting van meer dan 3 maanden, wisten we in 2020 een omzetgroei van bijna 10% te realiseren”, zeggen broer en zus. “In Genk willen we die trend doorzetten, door dit jaar met minstens 25% te groeien. We blijven bovendien investeren in zowel het machinepark als in bijkomende vestigingen. De komende 5 jaar plannen we uit te breiden met 4 nieuwe showrooms. Daarvoor kijken we vooral richting Vlaams-Brabant, waar we op zoek naar panden die minstens even ruim zijn als onze nieuwe winkel in Genk.”