Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

We zijn er bijna….maar nog niet helemaal

Al meer dan een half jaar lacht de sticker ‘Weldra opening nieuwe toonzaal’ je toe als je langs de ring in Lommel rijdt. En sommigen vragen zich misschien wel af of er überhaupt wel een nieuwe toonzaal komt, want ‘het duurt nu wel heel lang’.

Maar goed nieuws ! We zijn er bijna….maar nog niet helemaal. Een winkel van 1000m² inrichten is niet iets wat je snel even doet.

De planning voor de komende 2 weken staat zeer strak gespannen. Een korte blik op de to do lijst vertelt ons dat er nog veel werk is: plafond spuiten, parket leggen, verlichting hangen, kasten plaatsen….en oh ja, een trap is misschien ook handig. Gelukkig is de lift er al wel 🙂

Maar we hebben al voor hetere vuren gestaan en we weten dat het allemaal in orde komt. Begin september krijgen onze bedden allemaal een plaatsje in deze prachtige nieuwe winkel en zorgen wij ervoor dat ze stuk voor stuk de enige echte Sleep Design look krijgen.

Als alles gaat zoals we willen, zijn jullie welkom vanaf vrijdag 20 september in onze nieuwe winkel, Edward Anseelestraat 26 in Lommel.

Tot dan !