Vind rust tijdens de solden: nu tot 25% korting op je matras!

Welkom in ons team, Lies!

Ontmoet slaapadviseur LIes

Onze winkel in Sint-Truiden heeft er een nieuw talent bij: Lies Daenen staat je daar vanaf september bij als enthousiaste slaapadviseur. Op dit moment is ze volop in de weer in onze winkels in Genk en Lommel om de kneepjes van het vak te leren. Kort samengevat houdt Lies van het goede leven, oftewel ‘la dolce vita’. En daar mag van haar gerust een grote dosis positivisme aan te pas komen.

Wij stelden Lies enkele vragen, zodat jij haar meteen beter kan leren kennen.

 

Wat is je functie bij Sleep Design?

“Ik ben slaapadviseur voor de Sleep Design winkel in Sint-Truiden. Dankzij de begeleiding van collega’s Koen en Filiz voel ik mij al helemaal thuis bij Sleep Design.

Met een klantvriendelijk onthaal en een goede behoefteanalyse hoop ik de klanten het perfecte slaap- en interieuradvies te geven en hen te helpen bij hun keuze en het aankoopproces. Het is een uitdaging om ambassadeur te mogen zijn voor Sleep Design, het familiebedrijf met 25 jaar Belgische trots in slaapcomfort. Ik vind het heel leuk dat klanten hun bed zelf kunnen samenstellen volgens hun persoonlijke wensen en dat de bedden ambachtelijk gemaakt worden in ons eigen atelier in Lommel.”

 

Wat doe jij het liefst als je niet aan het slapen bent? 

“Bij mooi weer doorkruis ik Limburg met de Vespa en geniet ik van de vrijheid en rust. Bovendien heb ik groene vingers en werk ik graag in de tuin.”

 

Wat is jouw favoriete ‘dromenland’ en waarom?

“Ik hou van de Italiaanse flair, schoonheid, cultuur en gastronomie. ‘Tempo, al tempo’, alles op zijn tijd.”

 

Waar lig jij wakker van?

“Ik lig gelukkig niet veel wakker. Soms duurt de nacht wel te lang en kijk ik uit naar de volgende dag. Als ik wakker lig, denk ik aan iedereen die me dierbaar is en hoop ik dat ze het goed maken.”

 

Zachte of harde matras?

“Geef mij maar een harde matras met veel comfort.”

 

Wat is jouw favoriete matras van Sleep Design?

“Mijn favoriete matras is de Sargas of de Avior.”

 

Hoe ziet jouw ideale slaapkamer eruit?

“Een ruimte waar je volledig tot rust kan komen. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Ik hou van eenvoud en gezelligheid. Less is more!”

 

Wat zijn jouw ultieme slaaptips?

“Zo heb ik er wel een aantal (lacht). Zorg dat je slaapkamer dagelijks verlucht wordt, en kies het kussen en beddengoed waar je je comfortabel bij voelt. Dek je bed op met verschillende laagjes: een linnen laken, een dekbed, een plaid, … Zo zorg je altijd voor de ideale temperatuur. Ben je een zijslaper? Leg dan een kussen tussen je knieën voor extra comfort.”

 

Hoe zorg jij voor een dag boordevol energie?

“Met een goede nachtrust kan je alles aan! Mijn ochtendritueel start met een tas koffie en een wandelingetje door de tuin. Dat geeft mij een enorme energieboost.”

 

Wat is jouw grootste droom?

“Mijn grootste wens is om gezond te kunnen blijven, zodat ik alles kan doen waar ik van droom.”

 

Wil je Lies in levenden lijve ontmoeten? Maak dan meteen een afspraak in onze winkel!